tiistai 31. maaliskuuta 2009

The One with Spring in the Air.

Suvi-Eerika:

No niin, nyt on sitten meikäläiselläkin virallisesti alkanut kevät! Löysin tämän kaverin kylmissään pihaltamme, kiikutin hänet sitten huolestuneena aurinkoon ja eikös hän siitä pian vironnutkin. Kauniisti hän esitteli minuutin jos toisenkin siipiään ennen lentoonlähtöä... Kyllä tuolla auringolla on sitten niin paljon valtaa toisten elämistä, että hirvittää. Onneksi keltapallo silti aina suostuu näyttäytymään joka vuosi uudelleen ja uudelleen:D Ihanaa!

Olen ollut huono, huono toipilas! Olen neulonut, vaikka tenniskyynärpää vaivaa jonkin verran. Kätösillä on ollut muutakin työtä, joten intensiivinen neulominen ei ole ollut itse asiassa tapetilla viimeisen viikon aikana. Ompeluksia on syntynyt pari kappaletta, vaikka harjoittelen vielä Berniksen kanssa vähän alkeita. Molla-Maaria toi yhteisen käsityökirjamme minulle ja olen myös sen kanssa ahertanut liimaten ja kirjoittaen. Täytyypäs tässä alkaa hieman hidastamaan neulomista noiden käsien vuoksi, etteivät ihan rampaudu... Niitähän tarvitsee myös jopa työntekoon että saa rahaa ja rahallahan saa lankaa! Ikuinen noidankehä, hmph...


Malli: Omasta kallosta palmikkoiset kotisukat. Lanka: Novitan Seiskaveikka Raita vaimikäsenytoli?! MM:inhokkia, siksi antoi minun käytettäväkseni, 98gr. Puikot: 3,5mm dpns. Muuta: Hyvät jokapäiväiseen käyttöön, kestävät ja ihan kivannäköiset.

Sokoksen kirja-alesta löysin tämän Danielle Proudin tuunauskirjan Kotiverstas. Voitte varmaan vain uskoa kuinka hienoja ideoita ja kauniita toteutuksia Daniellella on! Hänellä on omaperäinen maku, mutta nekin hän on toteuttanut myös osaksi itselleni sopivalla tavalla. Olen jo monta ideaa ajatellut toteuttaa kunhan ensiksi löydän vanhan jalkalampun, kasan vanhoja puutuoleja, kasan kauniita kankaita ja upean lipaston. En sen enempää. Ja juuri kun sain selville saavani vanhan patjan, josta voin vääntää pehmeitä istuinalusia jahka kerkiän... Ja itsetehdyn pikkurahin. Ja ah, ne kaikki muut ideat.

Oikein ihanan makoista (Meillä on vielä pari karjalanpiirakkaa jäljellä:D Hyvin upposivat karusta ulkopuolesta piittaamatta.) ja sädehtivää kevään alkua!!!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu