torstai 5. helmikuuta 2009

Molla-Maaria ja vaeltava napanalle.

Viime syksynä syntyi Novitan ohjeella (en muista lehden numeroa) nallukka SE:lle. Turhan innoissani sen vaatettamisesta sinapinvärisellä Isoveikalla kun olin, en jaksanut kiinnittää huomiota paidan kauluksen päättelyihin. SE nauroi minulle: "voiko näin huonosti edes päätellä?" Kyllä voi. Tuo metsän kuningas saikin nimekseen Hupana - Huonosti Päätelty Nalle.
Nyt on syntynyt karhusukuun jatkaja, Snugglyinen nukkunalle keväiselle tulokkaalle. Samaa nimeämistapaa jos jatketaan, tämän nimen pitäisi olla Papana - Paremmin Päätelty Nalle. En usko että kukaan voi kuitenkaan olla niin julma tätä söpöläistä kohtaan, joten nimeä pitää hieman miettiä.
Tästä sen löysin eilen kun tulin kotiin. Miten se on päässyt kiipeämään ensin sängylleni ja siitä sängynpäädylle?


Napa sillä on kyllä ihan vinossa. Toivottavasti sitä ei koulussa kiusata nyrjähtäneestä navasta.
Tänä aamuna löysin sen Suvi-Eerikan tekemään Pirta-vilttiin kietoutuneena. Mitäköhän muuta se on tehnyt yön aikana? Ainakin jääkaappi oli tyhjentynyt...

Olen suorastaan ylpeä itsehillinnästäni. Joululomalla innoistuin tästä YouTuben pätkästä ja olisin halunnut tehdä tämän jo niiden inspiroimana. Minun on kuitenkin vaikea kuvitella pientä lasta leikkimässä mutanttinallella joten päätin tehdä itselleni sellaisen.
Nyt viikonloppuna SE tulee luokseni ja ompeluseura kokoontuu taas.
(...mikä tenttiin lukeminen...?)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu