lauantai 21. maaliskuuta 2009

The one with the Sock & Gump Co.

Suvi-Eerika:

Tässä tänään mietin kuinkahan moni neulomusten harrastaja on saanut aikaan jotain sellaista, joka ei koskaan pääse käyttöön (tai ainakaan toistaiseksi)? Syitähän käyttöön pääsemättömyyteen voi olla monia, monia. Rumuus, käyttökelvottomuus, hataruus, kauneus, "ei vaan pysty" ym. Oma tekeleeni on Olga-sukat, joita en ole koskaan käyttänyt, vain ihastellut aika ajoin jalassa. Neuloin Olgat muutama vuosi sitten Seiskaveikasta ja parista pikkurullasta tuntemattomaksi jääneestä langasta. Nykyään ne asuttavat vakituisesti sänkyni alla pölyyntyvää laatikonrämää. Toivon saavani joskus tarpeeksi rohkeutta jopa astua sukalla, tai molemmilla mieluiten yhtä aikaa, maahan aitimatta kuinka kuidut liiskaatuvat muodottomiksi ja veteliksi painoni alla. Onkohan joogasta tähän apu?



Sukkahulabalooza jatkuu näillä juuri valmistuneilla unisukillani. Ne pääsivät heti käyttöön ja pysyivät kuin pysyivätkin jalassa koko yön. Ja tietysti lämmittivät ihanasti! Ajattelin, että nämä unisukat olisivat sitten aivan ihka oikeat unisukat, joilla ei sitten omasta huoneesta pois astella. Mitenköhän senkin päätöksen taasen käy?! Täytyyköhän neuloa toiset unisukat sekä kivi- että parkettilattialle erikseen...? Ja jokaiseen huoneeseen omat?


Malli: Kierresukka, SK Maaliskuu 2009, Malli 13
Lanka: Valkoinen Seiskaveikka, Oranssi Plus ja Sininen Wool
Puikot: 3,5mm dpns, 56s

Kuvaan sain myös houkuteltua Molla-Maarian aikaansaaman HuPaNan. HuPaNa on PaPaNan esi-isä ja minun unikaverini. Nallukka on aina sängyssä mukana, vaikkakaan ei peiton alla. Se vahtii minua kuin suojelusenkeli pääni yläpuolella. Mukaan kuvaan ahdoin myös uusimman kirjaseni elikkäs Stephenie Meyerin New Moonin. Minulla on lähes tulkoon aina joku kirja sänkyni vierellä, jos ennen unta huvittaa lukea muutama sivu hömppää. Ja sitähän tämä kyseinen kirja edeltäjänsä lailla on! Suosittelen kovasti vaikka neiti Kirjarohmu MM ei niin suosittelisikaan. Tikru MadeByMyself-blogista myös ymmärtää sarjan houkutuksen:D

Jatkakaamme samaan malliin! Voikaa hyvin.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu